20 år med Stugsommar

Vi trivs med att hyra ut via Stugsommar!

Vi uppfyllde vår dröm

Vi uppfyllde vår dröm om ett hus på Öland genom att hyra ut via Stugsommar, berättar Per och Monica Isaksson i Lerdala.
Nu äger de 8 hus som hyrs ut bl.a på Öland och i Sälen. En tidig pension och heltidsuthyrning är en lockande vision. - Stugsommar är en bra stugförmedling och vi får alltid snabb service. Ett lätt, roligt och lönsamt sätt att hyra ut, tycker de.

Stugsommar är mer aktiva

Stugsommar är mer aktiva i sin marknadsföring och det ger resultat, tycker Ingrid Wieselgren i Löa, Kopparberg. Gästunderlaget har ökat sedan hon skrev avtal med Stugsommar. Speciellt minns hon ett par från Tyskland. De var hänförda över landskapet och valde sitt boende utifrån husbilderna på webben. - Det är lätt och bekvämt att hyra ut genom Stugsommar, säger Ingrid.

Stugsommar är en seriös samarbetspartner

Stugsommar är en seriös samarbetspartner, så säger Gunnar och Mia Gustafsson i Linhult. Flera återvändare har blivit goda vänner. När värdparet har gäster brukar de ge sig ut med sin husbil. Hyresintäkterna investerar de till stor del i huset.
- Vi har fin kontakt med Stugsommar och får snabbt hjälp när det behövs, säger de. Det är bra med en stugförmedling som har koll på prisbilden. Efter över 20 år med stuguthyrning via Stugsommar blev vi överraskade med uppvaktning. Läs mer om uppvaktningen här.

Fungerar över förväntan

Samarbetet med Stugsommar fungerar över förväntan anser Thomas Gustafsson i Mönsterås. Familjen hyr ut sin stuga på Oknö i Kalmarsund genom Stugsommar och hyresintäkterna ökar stadigt. Deras två katter är stora favoriter hos gästernas barn. man byter också semesterboende med gäster.
- Stugsommar är en lyhörd samarbetspartner, tycker Thomas. Bokningar och redovisning fungerar hur smidigt som helst.

Stugsommars upplägg är perfekt

Stugsommars upplägg är perfekt och kontakten med gästerna god, säger Bengt Karlsson i Kungshamn. Han hyr ut sitt gamla föräldrahem genom Stugsommar. Gästerna är oftast 50+. Många har en relation till Kungshamn och Smögen. Bengt återinvesterar en del av hyresintäkterna i huset.
- Det sparar både jobb och bekymmer för oss som husägare att ha en pålitlig partner som sköter betalningar, bokningar och marknadsföring.

Vi får bra gäster genom Stugsommar

Vi får bra gäster genom Stugsommar, tycker Thage Blom i Tranås. Familjen har hyrt ut i 18 år och har flera återkommande gästfamiljer. Huset har renoverats och byggts med hjälp av hyresintäkterna och familjens ambition är att erbjuda ett prisvärt och bra boende - något som de lyckats väl med.
- Vi kommer att fortsätta att hyra ut genom Stugsommar. Allt fungerar mycket bra, säger Thage.

Seriöst och bra koncept

Stugsommars koncept är seriöst och samarbetet fungerar mycket bra, anser Viveca och Lars Bränge i Ålberga. Värdparet har en hästgård nära Kolmården och hyr ut för att finanisiera andra projekt. De har trevliga minnen av gästerna, som den lilla flickan som samlade stenar, mossa och pinnar och byggde sedan en hel liten indianby.
- Stugsommar har trevlig personal och ni jobbar effektivt, hälsar Lars och Viveca.

Vi hyr ut fyra stugor via Stugsommar

Stugsommar har ett bra upplägg för att nå turister, tycker Bengt-Olof Olsson i Hova. Vi är nöjda med beläggningen och gästerna är skötsamma. Familjen hyr ut fyra hus och hyresintäkterna används delvis till renovering och underhåll.
- Stugsommar har ett genomtänkt koncept och jag tycker ni är trevliga och tillmötesgående, avslutar Bengt.


Trygghetsförsäkring


Läs mer om försäkringen här i broschyren: Trygghetsförsäkring


Kontakta mig


Stugans adress:


Postnr.:


Ort:


Stugans storlek:


Dina kontaktuppgifter:


Namn:


Hemadress:


Postnr:


Ort:


Telefon / mobilnr.


E-mail:


 Jag har läst och accepterar Stugsommars Persondatapolitik

Du får en egen ägarsida


Via en personlig pinkod kan du när som helst logga in till en egen webbsida och följa din uthyrning. Där kan du se hur mycket du tjänat på din stuga och vilka gäster som kommer.


Här kan du också:
  • justera din uthyrningsperiod
  • lägga till rabatter
  • läsa gästomdömen
  • göra materialbeställningar


och hitta massor av annan matnyttig information för dig som husägare.


Logga in och håll koll