Din trygghet

Vår service - Din trygghet


Vår service

  • Kostnadsfri försäkring
  • Förskottsbetalning
  • 100% hyra trots avbokning

Din stuga är automatiskt försäkrad

Som den enda stugförmedlaren i Sverige erbjuder vi dig en helt kostnadsfri inventarieförsäkring där vi betalar premien. Din trygghet om olyckan är framme och en gäst orsakar skada på din fastighet. Inventarieförsäkringen är ett komplement till din ordinarie försäkring och den täcker i de lägen där din ordinarie försäkring inte gäller i samband med uthyrning av din stuga eller ditt hus. Normalt skall en gäst som orsakar en skada i fastigheten betala för detta, men i lägen då en tvist uppstår tar inventarieförsäkringen vid.

Betalning i förskott

De flesta hyr ut sin stuga för att tjäna lite extra. Kanske för att spara ihop till en semesterresa, för att få pengar att investera i stugan eller för att bara kunna unna sig det där ”lilla extra”. Vi förstår att det är viktigt för dig att känna ekonomisk trygghet i ditt val av samarbetspartner. Därför sker utbetalningen i förskott den första vardagen i månaden för de bokningar som infaller under den aktuella månaden.

Vad händer om gästen avbokar?

Vi har marknadens mest generösa försäkring mot sena avbokningar. När en gäst avbokar senare än 30 dagar innan ankomst får du ändå 100 % av din hyra! Vi förfogar då över huset den aktuella veckan med målet att hitta en ny hyresgäst.

Hyresgästerna

De som hyr din stuga kommer till största delen från Sverige och Tyskland, och merparten är barnfamiljer. Övriga gäster kommer framför allt från Norge och Danmark. Dessutom arbetar vi hela tiden på att hitta fler marknader i Europa och övriga världen. Gästerna anländer till din stuga på lördagar (om inget annat angetts) från kl 16.00 och ska lämna stugan senast kl 10.00 på avresedagen.

Det är och förblir din stuga

Självfallet ska du själv kunna bo i din stuga även under sommarhalvåret. Vissa sommarveckor måste du dock reservera för uthyrning enligt gällande avtal.


Du får en egen ägarsida


Via en personlig pinkod kan du när som helst logga in till en egen webbsida och följa din uthyrning. Där kan du se hur mycket du tjänat på din stuga och vilka gäster som kommer.


Här kan du också:
  • justera din uthyrningsperiod
  • lägga till rabatter
  • läsa gästomdömen
  • göra materialbeställningar


och hitta massor av annan matnyttig information för dig som husägare.


Logga in och håll koll


Trygghetsförsäkring


Läs mer om försäkringen här i broschyren: Trygghetsförsäkring

Kontakta mig


Stugans adress:


Postnr.:


Ort:


Stugans storlek:


Dina kontaktuppgifter:


Namn:


Hemadress:


Postnr:


Ort:


Telefon / mobilnr.


E-mail:


 Jag har läst och accepterar Stugsommars Persondatapolitik