Nöjd ägare

Nöjd med sin stuguthyrning

20 år med Stugsommar

Nöjd ägare Gunnar & Mia Gustafsson - bättre ambassadörer för Stugsommar är svårt att hitta!


Efter lottning mellan många av våra trogna ägare som hyrt ut via oss i minst 20 år föll lyckan på att uppvakta Gunnar & Mia Gustafsson på plats i Linhult.


Bättre ambassadörer för Stugsommar är svårt att hitta, inte minst för att Gunnar och Mia har så otroligt nöjda gäster. Det syns tydligt på alla gästomdömen, där snittet tangerar högsta betyget 5,0! Det trevliga paret får ofta både julhälsningar och presenter från sina gäster och själva tycker Gunnar och Mia att det är så roligt att gästerna är både skötsamma och tacksamma. Flera av dem återkommer år från år och har blivit goda vänner.


Nöjd ägare


Vid vårt besök står det snabbt klart för oss varför gästerna är så nöjda. Miljön här i Linhult är som tagen ur Bullerbyn, vilket många av de tyska gästerna också kallar det för. Det charmiga huset som de hyr ut (där för övrigt Gunnar är född) har god standard och står på en vacker sjötomt vid fiskrika sjön Skagern. Här ligger båten förtöjd vid den egna bryggan och väntar på att få komma ut på härliga bad- och fisketurer.


Men det är nog inte bara miljön och huset som gör att Gunnar och Mia lyckas hyra ut i snitt 20 - 25 veckor varje år, utan sättet på vilket de bemöter sina gäster. De ser till att gästerna känner sig välkomna och försöker alltid att hjälpa till vid eventuella önskemål eller synpunkter. Det kan vara allt från att tipsa om var fisken nappar, komma med förslag på utflyktsmål eller låna ut sjöboden vid sjön.


Nöjd ägarePå frågan hur det tycker att vårt samarbete fungerar svarar de att det tycker att vi är en seriös och trevlig samarbetspartner.
- "Annars hade vi aldrig stannat kvar i 20 år", säger Gunnar och ler pillemariskt.


De får punktliga hyresutbetalningar och det är lätt att kolla uthyrningarna på webben. Med det som de är mest nöjda med är vår personliga kontakt och att de alltid fått snabb hjälp de få gånger som det uppstått problem. Hyresintäkterna plöjs till stor del ned i huset och bland annat har nytt badrum med bubbelbadkar och bastu tillkommit samt nya golv, tapeter och nya sängar. Det är viktigt med bra sängar åt gästerna, tycker ägarparet. De har även införskaffat bättre båtar och nya motorer samt dragit in fiber i huset. Detta i sin tur har gjort att de har ökat sina hyresintäkter ytterligare.


Sist men inte minst är Gunnar och Mia otroligt generösa och tror alltid gott om sina gäster – det lönar sig i längden!


Lena Börtin, Stugsommar


Tillbaka