Marknadsföring av ditt sommarhus

Marknadsföring av din stuga


Marknadsföringen sker via olika kanaler


Stugsommar samarbetar med tusentals resebyråer, som alla använder vårt bokningssystem. Marknadsföringen sker via olika kanaler:


 • Internet
  - Flera bokningsportaler
  - Sociala medier
  - Nyhetsbrev

 • Annonsering
  - Tidningar
  - Internet

 • Resebyråer


Detta garanterar att din stuga blir marknadsförd över hela Europa på ett effektivt och säljande sätt.


Marknadsföring

Internet


Allt fler bokar idag stuga på internet. När du skrivit ett avtal med oss finns din stuga inom kort tillgänglig för bokning via webben för tusentals ressugna gäster. På våra hemsidor i Sverige och utlandet presenterar vi din stuga med en säljande text och ett stort antal bilder, samtidigt som vi tipsar om utflyktsmål i närområdet. Vår uppskattade och användarvänliga svenska hemsida stugsommar.se har fått Expressens utnämningen ”Bästa stugsajt”.


Resebyråer och internetportaler

Stugsommar är nu en del av @Leisure Group, en koncern med vision att bli Europas största uthyrare av fritidshus. Vi samarbetar med över 10.000 resebyråer och internetportaler i Europa. Vårt stora nätverk av samarbetspartners gör det möjligt för oss att marknadsföra din stuga även via säljkanaler som inga andra av våra konkurrenter har tillgång till.


Marknadsföringen sker även på andra digitala sätt via nyhetsmail, sociala medier samt annonser i hela Europa.


Annonser

Vi annonserar löpande i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Holland. Vi annonserar inte specifika sommarhus utan budskapet är en härlig semester i en svensk stuga.


Sammantaget garanterar detta att din stuga alltid får bästa möjliga marknadsföring, oavsett när på året du börjar samarbeta med oss.Kontakta mig


Stugans adress:


Postnr.:


Ort:


Stugans storlek:


Dina kontaktuppgifter:


Namn:


Hemadress:


Postnr:


Ort:


Telefon / mobilnr.


E-mail:


 Jag har läst och accepterar Stugsommars Persondatapolitik