Stugsommar

Nöjd med uthyrning via Stugsommar

Vi hyr ut via Stugsommar!

Vi hyr ut via Stugsommar!

Nöjda husägare berättar


Vi uppfyllde vår dröm om ett hus på Öland genom att hyra ut via Stugsommar, berättar Per och Monica Isaksson i Lerdala. De har nu 8 hus som hyrs ut bl.a på Öland och i Sälen. En tidig pension och heltidsuthyrning är en lockande vision.
- Stugsommar är en bra stugförmedling och vi får alltid snabb service. Ett lätt, roligt och lönsamt sätt att hyra ut, tycker de.


Stugsommar är mer aktiva i sin marknadsföring och det ger resultat, tycker Ingrid Wieselgren i Löa, Kopparberg. Gästunderlaget har ökat sedan hon skrev avtal med Stugsommar. Speciellt minns hon ett par från Tyskland. De var hänförda över landskapet och valde sitt boende utifrån husbilderna på webben.
- Det är lätt och bekvämt att hyra ut genom Stugsommar, säger Ingrid.


Stugsommar är en seriör samarbetspartner så säger Gunnar och Mia Gustafsson i Linhult. Flera återvändare har blivit goda vänner. När värdparet har gäster brukar de ge sig ut med sin husbil. Hyresintäkterna investerar de till stor del i huset.
- Vi har fin kontakt med Stugsommar och får snabbt hjälp när det behövs, säger de. Det är bra med en stugförmedling som har koll på prisbilden.


Samarbetet med Stugsommar fungerar över förväntan anser Thomas Gustafsson i Mönsterås. Familjen hyr ut sin stuga på Oknö i Kalmarsund genom Stugsommar och hyresintäkterna ökar stadigt. Deras två katter är stora favoriter hos gästernas barn. man byter också semesterboende med gäster.
- Stugsommar är en lyhörd samarbetspartner, tycker Thomas. Bokningar och redovisning fungerar hur smidigt som helst.


Stugsommars upplägg är perfekt och kontakten med gästerna god, säger Bengt Karlsson i Kungshamn. Han hyr ut sitt gamla föräldrahem genom Stugsommar. Gästerna är oftast 50+. Många har en relation till Kungshamn och Smögen. Bengt återinvesterar en del av hyresintäkterna i huset.
- Det sparar både jobb och bekymmer för oss som husägare att ha en pålitlig partner som sköter betalningar, bokningar och marknadsföring.


Vi får bra gäster genom Stugsommar, tycker Thage Blom i Tranås. Familjen har hyrt ut i 18 år och har flera återkommande gästfamiljer. Huset har renoverats och byggts med hjälp av hyresintäkterna och familjens ambition är att erbjuda ett prisvärt och bra boende - något som de lyckats väl med.
- Vi kommer att fortsätta att hyra ut genom Stugsommar. Allt fungerar mycket bra, säger Thage.


Stugsommars koncept är seriöst och samarbetet fungerar mycket bra, anser Viveca och Lars Bränge i Ålberga. Värdparet har en hästgård nära Kolmården och hyr ut för att finanisiera andra projekt. De har trevliga minnen av gästerna, som den lilla flickan som samlade stenar, mossa och pinnar och byggde sedan en hel liten indianby.
- Stugsommar har trevlig personal och ni jobbar effektivt, hälsar Lars och Viveca.


Stugsommars har ett bra upplägg för att nå turister, tycker Bengt-Olof Olsson i Hova. Vi är nöjda med beläggningen och gästerna är skötsamma. Familjen hyr ut fyra hus och hyresintäkterna används delvis till renovering och underhåll.
- Stugsommar har ett genomtänkt koncept och jag tycker ni är trevliga och tillmötesgående, avslutar Bengt.
Du får en egen ägarsida

Via en personlig pinkod kan du när som helst logga in till en egen webbsida och följa din uthyrning. Där kan du se hur mycket du tjänat på din stuga och vilka gäster som kommer.


Här kan du också:
  • justera din uthyrningsperiod
  • lägga till rabatter
  • läsa gästomdömen
  • göra materialbeställningar
och hitta massor av annan matnyttig information för dig som husägare.


Logga in och håll koll


Lätt att hålla koll med egen inloggning

Meny

Fördelarna

Din trygghet

Tjäna pengar

Marknadsföring

Husägare berättar

Din skatt

Om oss

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till oss direkt:
Telefon: 020 625 625
Vardagar mellan kl.09:00 till 17:00.


e-mail: info@stugsommar.se


Stugans adress:


Postnr.:


Ort:


Stugans storlek:


Dina kontaktuppgifter:


Namn:


Hemadress:


Postnr:


Ort:


Telefon / mobilnr.


E-mail:

Stugsommar - filial till DanCenter A/S - Box 11426 - 404 29 GÖTEBORG
Telefon 020 625 625 - info@stugsommar.se

Stugsommar

Fördelarna

Din trygghet

Tjäna pengar

Marknadsföring

Husägare berättar

Din skatt

Om oss

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till oss direkt:
Telefon: 020 625 625
Vardagar mellan kl.09:00 till 17:00.


e-mail: info@stugsommar.se


Stugans adress:


Postnr.:


Ort:


Stugans storlek:


Dina kontaktuppgifter:


Namn:


Hemadress:


Postnr:


Ort:


Telefon / mobilnr.


E-mail: